Circulaţia feroviară a fost reluată între staţiile Dorneşti şi Putna

de | aug. 22, 2019 | Știri | 0 comentarii

Joi la ora 2,45 Compania Naţională de Căi Ferate CFR a redeschis circulaţia feroviară între staţiile Dorneşti şi Putna.

Echipele feroviare au finalizat operaţiunile de intervenţie prin ridicarea locomotivei şi a vagoanelor deraiate şi refacerea liniei de cale ferată, prin înlocuirea traverselor.

Timp de 4 zile aproximativ 100 de lucrători feroviari din cadrul Diviziilor linii, electrificare şi intervenţii ai Sucursalei Regionale CF Iaşi au lucrat non-stop în ture pentru restabilirea traficului, iar pentru asigurarea continuităţii transportului feroviar, CFR a pus la dispoziţia călătorilor mijloace auto pentru transbordare între staţiile Dorneşti şi Putna.

Utilaje cu care s-a intervenit au fost macarale, 3 utilaje multifuncţionale cu deplasare mixtă rutier/feroviar, utilaje de tip buldo-excavator, utilaje de mică mecanizare și grup electrogen.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest