Campania de popularizare a votului prin corespondență, fiasco total la Prefectura Suceava

de | aug. 22, 2019 | Știri | 0 comentarii

Prefectura PSD Suceava a arătat azi că nu are nici pe departe  inspirația  Consiliului Județean PNL atunci când trebuie să organizeze diverse acțiuni de popularizare.

Campania “Informare acasă! Siguranță în lume!“ derulată pentru românii din diaspora de Ministerul Românilor de Pretutindeni a avut parte de o participare anemică, sucevenii care muncesc în străinătate având lucruri mai bune de făcut decât să asiste la o ședință.

Din partea ministerului a fost prezent subsecretarulul de stat Victor Ionescu, care s-a străduit să prezinte succint posibilitatea votului prin corespondență pentru românii din diaspora, dar nu a avut în față tocmai publicul-țintă.

Anterior, Prefectura anunțase că, în cadrul ședinței, “românii de pretutindeni vor afla mai multe despre programele pe care România le desfășoară pentru a-i încuraja să revină acasă în număr cât mai mare”,  lucru care, evident, nu s-a mai întâmplat.

La întâlnire au fost prezenți Bogdan Filip – director în cadrul Prefecturii, șeful CJ Gheorghe Flutur, directori de instituții și câțiva primari.

Până la urmă, discuțiile de azi au fost un mod apatic de a pierde vremea, la fel cum s-a întâmplat și cu alte prilejuri la Palatul Administrativ.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest