Adio fonduri europene: contract de peste 3 milioane lei acordat din fondurile Primăriei Fălticeni prin procedură simplificată pentru refacerea Pieței Nada Florilor - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Adio fonduri europene: contract de peste 3 milioane lei acordat din fondurile Primăriei Fălticeni prin procedură simplificată pentru refacerea Pieței Nada Florilor

De    •   Publicat acum 6 luni, 20 august 2019   •   3 comentarii

 *Contractul a fost semnat cu asocierea de firme formată din ELBI Fălticeni, cu puternice legături în zona PSD și abonată la contracte cu primăria condusă de social-democratul Cătălin Coman, și Star Vamastone Botuș

 

 

 

Încă o promisiune electorală din anul 2016 aruncată la gunoi de primarul PSD Cătălin Coman și aleșii PSD de la Fălticeni: piața „Nada Florilor nu se mai face cu fonduri europene, ci exclusiv cu bani de la bugetul municipiului Fălticeni.

Primăria Fălticeni a delegat lucrările de refacere a Pieței Nada Florilor prin procedură simplificată – contract de achiziții publice (fără licitație publică) asocierii Star Vamastone Botuș, comuna Fundu Moldovei – Elbi Fălticeni la o valoare a contractului de 2.694.046 lei fără TVA (3,2 milioane lei cu TVA).

A mai depus ofertă asocierea Ital-Ro Coperture Marginea – Paviblok Poirino Italia – Baxcom Marginea.

Modernizarea arhitecturală a pieței constă în refacerea suprafeței pavate și înlocuirea plăcilor de marmură cu piatră de carieră fasonată, amenajarea unui spațiu de joacă pentru copii, amenajarea unor zone de recreere, reamenajarea jardinierelor, crearea unui ax de circulație către catedrală, refacerea iluminatului, reabilitarea fântânii arteziene.

 

 

 

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 20 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 20, 2019 @ 10:59 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. Silviu spune:

  Cum castiga numai Elbi lucrari la Falticeni?

 2. Gianina spune:

  Simplu, 10% merge la primar. Asa e peste tot, dintotdeauna. Regula!

 3. un cetatean spune:

  Si se mai lauda primarul inainte de alegerile europarlamentare ca atrage fonduri europene si nu este adevarat, cum zice lumea ca nu vrea lucrari pe bani europeni, ca acestia nu se pot fura. BA CHIAR ASA ESTE! Fondurile europene nu pot fi sifonate si nu se complica cu ele! Da-i lui Elbi cu nemiluita bani pentru lucrari de tot rahatul! POATE SE VOR TREZI SI FALTICENENII SI VOR VOTA USR! ASA IN ULTIMUL CEAS!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 61ugOt to the field below: