Țigări de contrabandă în valoare de aproape 400.000 lei depistate de polițiștii de frontieră la Bilca

Polițiștii de frontieră din cadrul  Sectorului Vicovu de Sus au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Bilca, un grup de persoane care încărca într-un microbuz Volkswagen Transporter mai multe colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor efectuând somații prin voce, moment în care acestea au abandonat coletele şi microbuzul și au fugit spre teritoriul ucrainean.

Au fost anunţate despre eveniment autorităţile de frontieră din Ucraina, care ulterior au comunicat că pe direţia respectivă au reţinut o persoană de cetăţenie ucraineană şi un autoturism de teren.

Din primele verificări, în mașina abandonată au fost descoperite mai multe colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană, fapt pentru care microbuzul a fost dus la sediul Sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 32.670 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Ţigările în valoare de 381.654 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar microbuzul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string eAw1iZ to the field below: