Alianța Sindicatelor din Învățământ solicită Primăriei Suceava 30.000 lei pentru proiectul “10 pentru folclor”

de | aug. 16, 2019 | Știri | 0 comentarii

În ședința din 22 august, consilierii locali din Suceava vor dezbate noi proiecte de asociere.

Alianța Sindicatelor din Învățământ (vicepreședinte Dumitru Irimia) solicită 30.000 lei pentru proiectul “10 pentru folclor”, care se va desfășura pe 18 septembrie.

Societatea Științifică Cygnus (președinte Victor Șutac) cere 10.000 lei pentru Concursul național de știință și tehnologie ROSEF, între 6 și 8 septembrie, iar Asociația Științifică Friedrich Schwartz (președinte Ovidiu Șvarț) 15.000 lei pentru festivalul internațional de folclor cu același nume, în perioada 7-9 septembrie.

De asemenea, Asociația Județeană de atletism va încasa 50.000 lei pentru programul “Sportul pentru toți”, proiectul fiind declarat câștigător, spre deosebire de solicitarea de 100.000 lei venită din partea Asociației Club sportiv ecvestru Bucovina, care la prima prezentare nu a avut contracandidat.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest