Comercianții din Piața Mică Suceava vor fi mutați în spatele Kaufland, până când va fi construită parcarea subterană

de | aug. 15, 2019 | Știri | 1 comentariu

 

Comercianții din Piața Mică din Suceava se vor muta pe un teren viran (actualmente cu bălării) din spatele magazinului Kaufland, pe perioada realizării lucrărilor la parcarea subterană.

Licitația va avea loc pe 29 august, Consiliul Local alocând 1.000.000 lei dintr-un credit nefolosit, pentru baza de plecare.

“Suntem în discuții cu o firmă privată să închiriem o suprafață de teren lângă piață, să facem o amplasare temporară a pieței până se va lucra la piața propriu-zisă.

Vreau să cred că se va finaliza licitația cât mai repede, e destul de interesantă, sper să nu fie contestații”  a precizat el.

Proiectul prevede realizarea unei parcări subterane cu 59 de locuri și modernizarea spațiilor comericale, valoarea fiind de 10.797.000 lei.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

1 Comentariu

  1. Faleza

    Excelenta investitia, zona era praf, bravo!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...