Parcările de reședință, o veșnică problemă la Suceava. Cușnir îi face răspunzători pe Lungu și Harșovschi că “au nenorocit domeniul public”

Nicio zi fără cel puțin o critică din partea lui Dan Cușnir, președintele Organizației Municipale PSD Suceava, la adresa primarului Ion Lungu și a viceprimarului Lucian Harșovschi, ambii PNL.

Azi, Cușnir a distribuit presei un comunicat în care afirmă că proiectul parcărilor de reședință este  cea mai bună exemplificare a impotenței administrative în care a ajuns Suceava din cauza incompetenței administratorilor orașului”.

El spune că, în loc să construiască în fiecare cartier parcări supraetajate sau subterane, Harșovschi și Lungu au distrus spațiile verzi și  au nenorocit domeniul public”.

Subalternul lui Ioan Stan este nemulțumit că liberalii din fruntea municipiului reședință  continuă împavelarea și betonarea Sucevei și dau vina pe canalizarea subdimensionată la fiecare ploicică care inundă intersecțiile din Suceava”.

Cușnir omită să amintească faptul că proiectul parcărilor de reședință a fost respins timp de 2 ani de consilierii locali PSD și că a trecut la vot luna trecută, după ce Guvernul PSD Dăncilă a modificat Codul Administrativ, în sensul că proiectele de patrimoniu (cu excepția vânzărilor și cumpărărilor) pot fi votate cu majoritate simplă, nu cu două treimi ca până acum.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : PSD Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string CnXqsG to the field below: