Inspectoratul de Poliție Suceava, nicio replică la criticile dure ale sindicalistului Bănică referitoare la blocarea aplicaţiei de localizare a apelurilor de urgenţă - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Inspectoratul de Poliție Suceava, nicio replică la criticile dure ale sindicalistului Bănică referitoare la blocarea aplicaţiei de localizare a apelurilor de urgenţă

De    •   Publicat acum 6 luni, 4 august 2019   •   Fara comentarii

Inspectoratul de Poliție Suceava a emis un comunicat în care vorbește despre faptul că  relaţia poliţie-comunitate este definitorie pentru construirea unei societăţi sigure şi menţinerea climatului de normalitate socială”,   în contextul acordării titlului de Cetăţean de onoare al lunii iulie 2019 lui Ioan Grigoraș (53 ani), fost poliţist la Poliţia Transporturi Feroviare Câmpulung Moldovenesc.

Acesta a contribuit la reținerea unui șofer de 22 ani fără permis, care a produs un accident fără victime, după care a fugit de la locul faptei, mașina lui fiind urmărită de polițiști.

Grigoraș a reușit, alături de un agent, să-l imobilizeze pe conducătorul auto, căruia i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

”Implicarea membrilor comunităţii şi rolul activ al acestora au rolul de a descuraja comportamente de tip delictual şi se constituie în modele de urmat pentru ceilalţi cetăţeni”,  se mai precizează în comunicatul IJP Suceava.

Totuși, IJP Suceava nu catadicsește să ofere o replică într-un subiect mult mai grav, cel relatat în urmă cu 4 zile de vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România, Bogdan Bănică, care a acuzat nefuncționarea aplicaţiei de localizare a apelurilor de urgenţă și l-a numit  “nesimțit”,  “nemernic”  și  “semianalfabet”  pe comisarul-șef Vasile Apostol, şeful Centrului Operaţional al IPJ Suceava.

CITESTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2019/08/01/scandal-politia-suceava-sindicalistul-banica-da-de-pamant-cu-seful-centrului-operational-ijp-aplicatia-de-localizare-apelurilor-de-urgenta-s-blocat-diliul-incercat-sa-bage-r/

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 4 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 4, 2019 @ 9:44 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string GMpLEN to the field below: