Incendii în Horodnic de Jos și Frătăuții Noi provocate de scurtcircuite - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Incendii în Horodnic de Jos și Frătăuții Noi provocate de scurtcircuite

De    •   Publicat acum 8 luni, 31 iulie 2019   •   Fara comentarii

 

În această dimineață, militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Seriviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Horodnic de Jos și Horodnic de Sus, au intervenit cu 4 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie în Horodnic de Jos.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o șură, precum și la acoperișul unei anexe și al unui atelier, construcții majoritare din lemn, cu pericol de propagare la casa proprietarului și la locuințele învecinate.

Au ars șura, pe o suprafață de aproximativ 90 mp. și fânul depozitat în interior (circa 4 tone), acoperișul anexei pe 65 mp., acoperișul atelierului pe 50 mp., circa 7 metri cubi lemn de foc și alte bunuri din gospodărie.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Tot în această dimineață, militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Seriviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi și Bilca, au intervenit cu 7 autospeciale de stingere pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de materiale de construcții din Frătăuții Noi.

Flăcările se manifestau la un utilaj tip volă și la materiale depozitate într-o hală, pe o suprafață de aproximativ 100 mp., cu pericol de propagare la construcțiile învecinate, dar și la locuințele din apropiere.

Au ars utilajul și materiale de construcții din hală (polistiren, rigips și altele).

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la instalația electrică, în zona compartimentului motor al volei, după care s-au propagat la materialele de construcții din hală.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 31 iulie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 31, 2019 @ 6:07 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string sGb49i to the field below: