Perdea de fum în cazul crimelor din Caracal: Stan nu vede haosul din PSD, doar se rățoiește la Iohannis și la Statul Paralel - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Perdea de fum în cazul crimelor din Caracal: Stan nu vede haosul din PSD, doar se rățoiește la Iohannis și la Statul Paralel

De    •   Publicat acum 8 luni, 30 iulie 2019   •   Fara comentarii

Președintele PSD Suceava senatorul Ioan Stan a emis, azi, un comunicat în care nu se referă la situația internă din partid și nici la rateurile alianței cu ALDE, ci la starea de oripilare ce mă domină în legătură cu tragicele evenimente petrecute la Caracal”.

După ce se arată solidar cu părinții celor două adolescente ucise de Gheorghe Dincă, Stan condamnă exploatarea situației în interes meschin de către politiceni de ocazie”.

Șeful PSD Suceava nu se referă defel la șefii lui de partid, care conduc țara de ani de zile, ci la președintele Klaus Iohannis, pe motiv că a avut  „o ieșire stupefiantă de-a dreptul.

Stan este neierătorÎn virtutea acestui cult al urii, dl.Iohannis nu se sfiește să mai acuze încă o dată, afirmând, fară scrupule, că și de această guvernarea este vinovată.

Atât de „documentat” este președintele și de informat de propagandiștii Statului Paralel, încât găsește vinovată modificarea făcută Legilor Justiției și Codurilor Penale pentru grozăvia de la Caracal.

Asta în condițiile în care Legile Justiției nu au nicio legătură cu procedura de intervenție într-un asemenea caz, ele referindu-se la statutul magistraților, la organizarea juduciară și la CSM, iar modificările la Codul penal și la Codul de procedură penală nici măcar nu sunt în vigoare, ele fiind în analiza Parlamentului”.

Azi, cam la aceeași oră la care Stan distribuia presei sucevene comunicatul, la București ministrul de Interne Nicolae Moga își dădea demisia după numai 6 zile de conducere, motivând că, în urma unei conversaţii cu premierul Viorica Dăncilă, se retrage pentru a salva prestigiul ministerului.

Evident, Stan nu a avut ulterior nicio poziție oficială referitoare la acest subiect.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 30 iulie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 30, 2019 @ 8:43 pm
 • Sub: Reportaje
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string rDnhte to the field below: