Bărbatul din Stulpicani care a sechestrat și violat o minoră, trimis în judecată - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Bărbatul din Stulpicani care a sechestrat și violat o minoră, trimis în judecată

De    •   Publicat acum 8 luni, 30 iulie 2019   •   Fara comentarii

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui inculpat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Pe 2 iunie, el a condus pe DC 31 autoturismul proprietate fără a poseda permis de conducere, împrejurări în care a forţat o minoră să urce în autoturism, lipsind-o de libertate în mod ilegal, după care s-a deplasat într-un loc retras din zona drumului forestier Pârâul Florii, satul Vadu Negrilesei – comuna Stulpicani, unde a întreţinut un raport sexual prin constrângere cu minora.

Minora fusese trimisă de tatăl ei la un magazin din Vadu Negrilesei pentru a-i cumpăra un pachet dețigări.

Pe traseu, ea s-a întâlnit cu verişoara sa şi cu fratele acesteia, care se afla cu bicicleta şi au continuat drumul împreună către magazin.

Persoana vătămată a făcut cumpărături după care, cei trei minori au ieşit din magazin, iar după aproximativ 50 metri verişorul a luat-o înainte pe bicicletă.

Acesta s-a întâlnit cu inculpatul care se deplasa cu autoturismul pe DC 31 din direcţia satului Negrileasa spre locuinţa sa.

Pe drumul de întoarcere de la magazin, în apropierea intersecţiei DC 31 cu Drumul Forestier Pârâul Florii, persoana vătămată şi verişoara sa l-au observat pe inculpat că urca pe jos panta de acces la locuinţa sa, iar autoturismul său era parcat cu faţa către poarta de acces în locuinţă şi, când le-a observat, inculpatul s-a întors din drumul său pentru a le aştepta lângă maşină.

Bărbatul a invitat-o pe minoră în maşină, spunându-i că nu va păţi nimic rău, apoi a îmbrăţişat-o, iar persoana vătămată a început să plângă.

În continuare, persoana vătămată şi verişoara ei au fugit pe DC 31 spre casele lor.

După aproximativ 50 metri, în apropierea unui podeţ aflat pe DC 31, persoana vătămată a fost prinsă de inculpat, care a întors-o din drum 10 metri înspre maşina lui.

La scurt timp, la faţa locului a ajuns martorul pe bicicletă, care a văzut când inculpatul a luat-o de mână pe persoana vătămată şi a tras-o cu forţa în maşina, lipsind-o de libertate în mod ilegal, în maşină urcând şi martora.

Văzând acestea, martorul a luat bicicleta şi a plecat să anunţe părinţii victimei de cele întâmplate, în tot acest timp, minora strigând după ajutor.

Inculpatul a pornit autoturismul şi a condus pe DC 31 deplasându-se până la drumul forestier Pârâul Florii, traseul fiind într-un loc izolat, fără locuințe.

După aproximativ 800 metri, bărbatul a oprit autoturismul și a dat-o jos din mașină pe martoră.

După ce martora a coborât din autoturism, inculpatul a blocat portierele și a ținut persoana vătămată strâns de mâna dreaptă, deși aceasta țipa să o lase în pace, împiedicând-o să coboare din mașină și să meargă acasă.

Bărbatul a continuat traseul până la bariera ce face accesul în fondul forestier, unde a oprit autoturismul şi, prin constrângere fizică, a întreţinut un raport sexual cu minora.

În acest timp, martorul minor a anunțat membrii familiei persoanei vătămate, care s-au deplasat în locul indicat, unde i-au identificat pe cei doi, dezbrăcați în autoturismul inculpatului, solicitând prin 112 intervenția organelor de poliție.

Conform verificărilor făcute de polițiști, inculpatul nu poseda permis de conducere.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Gura Humorului.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 30 iulie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 30, 2019 @ 2:35 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 3kW4d7 to the field below: