Spartachiada profesorilor își desemnează câștigătorii la Suceava

de | iun. 29, 2019 | Sport | 0 comentarii

Astăzi se încheie la Suceava cea de-a 7-a ediție a Spartachiadei profesorilor, competiție organizată de Alianţa Sindicatelor din Învăţământ Suceava, la care participă cadre didactice din județele Dolj, Dâmboviţa, Ilfov, Cluj, Vaslui, Neamţ, Bihor și Suceava, precum şi din Ucraina şi Republica Moldova.

Invitată de onoare la această ediție a fost multipla campioană mondială şi olimpică la gimnastică Maria Olaru, originară din Fălticeni.

Probele de concurs sunt pescuit sportiv, cros, volei, streetball, tenis de masă, tenis de câmp, fotbal, ciclism, tenis cu piciorul, darts, şah, badminton, nataţie, handbal şi lupta cu odgonul.

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest