Noi investiții la Spitalul Județean Suceava: laborator de medicină nucleră, 4 săli bloc operator și heliport

de | iun. 26, 2019 | Știri | 0 comentarii

Azi, în cadrul unei conferințe de presă alături de managerul Spitalului Județean Vasile Rîmbu, președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur a prezentat noile investiții programate.

Mai întâi, el a vorbit, inclusiv în termeni tehnici, despre un laborator de medicină nucleră, care va funcționa în actualul ambulator, a cărui valoare va fi de 7,8 milioane lei.

Cel mai important spital din județ va mai avea 4 săli bloc operator noi, suprapuse pe corpul D, unde sunt actualele săli de operație, investiție de 29,6 milioane lei.

Flutur a mai spus că azi a intrat în funcțiune noul angiograf Siemens de la secția cardiologie și că sistemul de alimentare cu apă al spitalului va fi refăcut cu 11,3 milioane lei.

În ceea ce privește heliportul de pe acoperișul spitalului, în valoare de 6,5 milioane lei, s-a finalizat întocmirea documentației și proiectul va fi scos la licitație, în timp ce la pasajul subteran se va lucra la studiul geotehnic.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest