Elevi de la Colegiul Nicu Gane Fălticeni, stagiu de formare în Germania

de | iun. 24, 2019 | Știri | 0 comentarii

Beneficiari ai unui stagiu practic  în cadrul proiectului Erasmus+ Acțiunea Cheie 1 – Mobilități de formare profesională, un grup de 16 elevi de la Colegiul Nicu Gane Fălticeni, de la specializarea Matematică-Informatică, intensiv Informatică, se află în Dresda ( Germania ).

Elevii, însoţiţi de profesorii coordonatori Florin Ilincăi și Ioan Caulea, efectuează stagiul de formare în domeniul informaticii la compania WBS Training AG.

Scopul proiectului „Formare profesională la standarde europene în web design și  e-commerce”, care se derulează pe parcursul a doi ani școlari ( 2017-2019 ), este asigurarea calității în formarea profesională inițială și continuă, printr-un stagiu de pregătire a elevilor de la specializarea Matematică-Informatică într-o companie cu experientă în web design și antreprenoriat, în scopul dobândirii de competențe profesionale corespunzătoare noilor cerințe de pe piața europeană a muncii.

Pe lângă activitățile practice, elevii au oportunitatea de a comunica într-o limbă străină de circulație internațională, să cunoască altă cultură și să interactioneze cu cetăteni de altă naționalitate.

 

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : Colegiul Nicu Gane

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...