Deversări din lacurile de acumulare din bazinul hidrografic Siret

de | iun. 24, 2019 | Știri | 0 comentarii

Având în vedere situația hidrometeorologică și prognoza pentru următoarele zile, Administrația Bazinală de Apă Siret anunță că se efectuează manevre de evacuare prin deversare din lacurile de acumulare de pe teritoriul bazinului hidrografic Siret.

Scopul acestor manevre este pregatirea pentru preluarea debitelor suplimentare și tranzitarea undelor de viitură.

Populația este rugată să evite activitățile pe malurile și în albiile cursurilor de apă – pescuitul, adăpatul animalelor, picnicuri, plimbări cu barca și alte activități recreative, pentru a nu-și pune viața în pericol.

De asemenea, umăriți semnalele sonore și de avertizare de la baraje.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...