Activități antidrog organizate de DSP Suceava: “În primul rând, ascultă!”

de | iun. 19, 2019 | Știri | 0 comentarii

Direcţia de Sănătate Publică Suceava în parteneriat cu  Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava, Clinica ALIAT Suceava, Primăriile cu asistență medicală comunitară, Asociaţia Addictless Suceava, cabinetele medicale școlare, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceavamarchează pe 26 iunie Ziua Internaţională de Luptă împotriva Consumului şi Traficului de Droguri.

În perioada 26 iunie – 19 iulie se va desfășuracampania IEC cu sloganul „În primul rând, ascultă!” şi mesajul-cheie „Să îi asculţi pe copii şi tineri este primul pas pentru a-i ajuta să crească sănătoşi şi în siguranţă”.

Tulburările cauzate de consumul de droguri subminează relaţiile cu persoanele apropiate, deteriorează viaţa familială şi pot ruina oportunităţile copiilor și tinerilor de educaţie şi angajare.

DSP Suceava va distribui materiale informative ( pliante, afișe, broșuri ) specifice temei prin asistenții medicali comunitari, mediatorii sanitari, rețeaua de medicină școlară, cabinetele medicilor de familie și va organiza pe 26 iunie, în Parcul Central din Suceava, activităţi de informare – sensibilizare – conştientizare și concursuri cu tematică antidrog.

           

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...