Olimpiada națională de creativitate științifică de la Suceava își va desemna câștigătorii pe 19 iunie

de | iun. 18, 2019 | Știri | 0 comentarii

 

Olimpiada națională de creativitate științifică, organizată de Ministerul Educației în colaborare cu Inspectoratul Școlar Suceava, Universitatea Ștefan cel Mare și Societatea Științifică Cygnus- centru UNESCO își va desemna câștigării în cadrul festivității de premiere programată pe 19 iunie.

Olimpiada, aflată la prima ediție, se desfășoară în perioada 15-20 iunie la Suceava și Gura Humorului.

 

 

 

Activitățile de prezentare și jurizare a lucrărilor celor 38 de echipe, care au în componență 99 de elevi proveniți din 15 județe, au alternat cu activități de informare și formare în domeniul inventicii și educației creative, precum și cu programe culturale și turistice în județul Suceava.

Premiile oferite de Ministerul Educației, suplimentate de medalii, diplome și premii oferite de organizatorii locali, vor fi acordate pe două categorii, juniori (clasele a V-a – a VIII-a) și seniori (clasele a IX-a – a XIII-a) pentru următoarele secțiuni tematice : Ştiinţe fundamentale; Ştiinţe aplicate; Tehnologia Informaţiei și Robotică.

 

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : USV

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...