Jenant! Senatorul Iordache se disculpă pentru cursa Suceava – București cu elicopterul SMURD: “Tratamentul cu antibiotice trebuie să continue 18 luni”

de | iun. 11, 2019 | Știri | 2 comentarii

Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache a emis, azi, un comunicat în care aduce amănunte referitoare la tratamentul urmat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș București, după cursa Suceava – București cu elicopterul SMURD.

El spune că a fost externat  “în stare ameliorată din Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș, pe 6 iunie, cu diagnosticul hipotensiune pe fond de endocardită pe valvă mitrală nativă reumatismală Coxiella Burnetii, la care se adaugă și alte afecțiuni.

Tratamentul cu antibiotice trebuie să continue pe o durată de 18 luni de la data externării, cu control cardiologic lunar, analize ale sângelui, precum și efectuarea de eco-cord transesofagian”.

Iordache a fost internat la Spitalul Județean Suceava pe 14 mai, fiind supus unor investigații medicale, pe 16 mai fiind transferat la București.

Tot printr-un comunicat, Iordache informa atunci opinia publică de faptul că “decizia transportării de urgență cu elicopterul, dată fiind starea degradată a sănătății acestuia, a aparținut exclusiv medicilor spitalului Suceava.

Nu am făcut nicio cerere referitoare la un transport preferențial pentru transferul intraspitalicesc, interacțiunea cu personalul medical a fost una de respect reciproc”.

De altă părere a fost managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Râmbu, care a declarat că  “medicii au luat această decizie sub presiune și sub amenințări.

A țipat la toată lumea, a amenințat, a cerut să fie transferat și a refuzat Ambulanța.

Ce puteau face medicii? Să-l ducă unul cu mașina personală?

La Matei Balș a primit același diagnostic și același tratament”.

A doua zi după alegerile europarlamentare, pe 27 mai, șeful PSD municipiul Suceava Dan Cușnir a spus că  “trei știri plecate din județul Suceava au produs un mic cutremur la alegerile europarlamentare – nimicul lui Dragnea, Hunedoara lui Dăncilă și elicopterul lui Virginel Iordache”,  iar ulterior fostul senator și președinte executiv al PSD Suceava Ovidiu Donțu i s-a adresat direct lui Iordache :   “Trebuie să taci o perioadă și trebuie să plătești costul elicopterului. De minim bun simț! După asta post și rugăciune!”

Cursa elicopterului SMURD în cazul Virginel Iordache a costat 4.400 euro.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
 • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
 • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
 • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
 • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

2 Comentarii

 1. Marioara

  Ai probleme grave de sănătate și ai nevoie de un elicopter non stop la scară. Dacă în seara asta faci moale cum ajungi la București? Un part nasol și hopa sus în elicopter. Doar ești de la PSD și ți se cuvine orice!

  Răspuns
 2. Iau iaîn iai

  Pe asta îl lauda Mihai cu Capu’ de la PSD. Acum Mihai tace de rușine că nu mai primește mâncare de la partid și îi este foame rău. Poate îl angajează PNL, care este mână în mână cu PSD. Dl Tofan, Mihai mănâncă puțin, și face treabă. Doar că muscă fără pastile!

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...