Manevră de “albire” în preziua alegerilor.  Oprișan îi cere demisia senatorului sucevean Iordache: “A dovedit lipsa oricăror valori comune cu viziunea şi programul politic al PSD” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Manevră de “albire” în preziua alegerilor.  Oprișan îi cere demisia senatorului sucevean Iordache: “A dovedit lipsa oricăror valori comune cu viziunea şi programul politic al PSD”

De    •   Publicat acum 6 luni, 25 mai 2019   •   Fara comentarii

În afara unei probleme de sănătate, senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache mai are una de partid, chiar în preziua alegerilor europarlamentare.

Vicepreședintele Marian Oprişan i-a cerut, azi, să-şi depună urgent demisia de onoare din partid şi din funcţia de senator, după ce ar fi cerut abuziv să fie transportat cu elicopterul SMURD la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” Bucureşti, pentru a fi tratat de eneroviroză, o afecţiune a inimii considerată relativ minoră.

Oprișan susține că  „aceste gesturi sunt incompatibile cu social-democraţia, precum şi cu dedicarea echipei PSD de a clădi o relaţie sinceră şi cinstită cu electoratul şi cu întreaga ţară.

Dl. Virginel Iordache a dovedit lipsa oricăror valori comune cu viziunea şi programul politic al PSD, dar şi o iresponsabilitate periculoasă pentru funcţia de senator”.

Oprişan a mai spus că va cere excluderea lui Iordache din PSD dacă acesta refuză să demisioneze: „Îi solicit un minim gest de onoare : demisia imediată din funcţia de senator şi din cadrul Partidului Social Democrat.

În prag de alegeri este singura opţiune.

Nu putem lăsa asemenea abuzuri şi inconştienţe să păteze o campanie electorală demnă, eforturile unei echipe de zeci de mii de oameni şi aşteptările a milioane de români din ţară şi din Europa”.

Virginel Iordache a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava pe 14 mai cu simptome de toxiinfecţie alimentară, medicii internându-l timp de 2 zile în Secţia Boli Infecţioase.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Mircea Macovei, a declarat că  transferul la București a fost avizat de către prof. Streinu Cercel.

Pacientul a avut o atitudine ostilă la adresa cadrelor noastre medicale în ceea ce privește competența și corectitudinea îngrijirilor și tratamentului propus.

Decizia medicului curant a fost efectuarea transferului cu o ambulanță, dar pacientul a refuzat acest lucru, solicitând transferul cu elicopterul.

Pacientul a făcut presiuni asupra medicilor în acest sens, amenințând cu intervenții la conducerea Ministerului Sănătății”.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 25 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 26, 2019 @ 8:58 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string m9Wwkz to the field below: