Distincții primite de USV la EUROINVENT

de | mai 20, 2019 | Știri | 0 comentarii

În perioada 18-19 mai, s-a desfășutat la Iași ediția a XI-a a  European Exhibition of Creativity and Innovation EUROINVENT,  la care au participat peste 400 de invenții, cu inventatori din peste 30 de țări.

Universitatea Ștefan cel Mare Suceava a obținut premiul special în semn de recunoaștere pentru promovarea creativității, medaliii de aur pentru Interlocking system,Thermomechanical safety lock, Vibromotor, System and method for measuring and connecting single-phase electric energy consumers și Flood protection system in buildings, medalie de argint pentru Interlocking system și diplomă de excelență pentru Clutch based thermocouple.

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest