Pugiliști fălticeneni premianţi la Roman - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Pugiliști fălticeneni premianţi la Roman

De    •   Publicat acum 7 luni, 19 mai 2019   •   Fara comentarii

O impresionantă răbufnire de orgoliu şi implicare a sportivilor fălticeneni de la secţia de box „Nada Florilor”. Au fost la Roman şi au devenit laureaţi.

Sâmbătă, 18 mai a.c., la Memorialul Barda Dumitru, organizat de „Box Club Municipal” Roman, pugiliştii fălticeneni au făcut o impresie foarte bună. Competiţia a fost una acerbă, dovadă fiind numeroasa participare: ACS Box Felix Botoşani, Voinţa Oneşti, SC Focşani, CS Gheorghieni, Roman şi Fălticeni.

         Eduard Muşet (46 kg cadeţi) a făcut un meci de zile mari, reuşind să aducă acasă premiul întâi, învingând adversarul prin abandon, în prima repriză. „Se vede munca depusă la antrenamente şi experIenţa de anul acesta când la campionatul de cadeţi a fost la un pas de medalie”, ne explică dl. Gheorghe Butnaru, cel care se ocupă îndeaproape de pregătirea sa. Se pare că la Roman, Eduard a dorit o revanşă, s-a mobilizat exemplar şi nu a mai dat juriului posibilitatea de a alege, pentru că forţa loviturilor sale l-a determinat pe adversar să renunţe la luptă.

La rândul său, la categoria 54 kg, Roberto Roman – s-a dovedit a fi un luptător foarte tehnic – a avut de boxat cu vicecampionul naţional de anul acesta. A fost un meci strâns, boxerul botoşănean lovind mai clar, primind astfel decizia la puncte. „Evoluţia sa este din ce în ce mai bună, mai avem de lucrat la forţă, dar locul II este un rezultat încurajator şi, cu ceva mai multă determinare, vom reuşi să creştem”, ne mărturiseşte dl. Gheorghe Butnaru.

O surpriză plăcută a venit din partea lui Alex Tudose (13 ani), un copil ce practică boxul de doar patru luni, obţinând şi el locul II.

Iată că determinarea elevilor, pasiunea antrenorului şi sprijinul material al firmei Romfour a ridicat permanent performanţa sportivă a clubului fălticenean. Evident că rezultatele sunt încurajatoare şi un motiv suficient de important pentru a ridica tot mai sus ştacheta. Sunt convins că prin muncă asiduă, transpiraţie în sala de antrenament, aceşti copii vor avea multe de arâtat în ringul de box. Cu paşi mici, dar fermi, îşi vor croi drumul spre victorie.

 

 

GABRIEL TODICĂ

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 19 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 19, 2019 @ 3:57 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 72dIzN to the field below: