Polițiștii și pompierii suceveni în control la locurile de grătar - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Polițiștii și pompierii suceveni în control la locurile de grătar

De    •   Publicat acum 10 luni, 1 mai 2019   •   Fara comentarii

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu polițiști din cadrul subunităților și secțiilor de poliție și lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava au fost prezenți pe 30 aprilie și 1 mai în teren, pentru a se asigura că cetățenii se distrează în siguranță și organizează activități de picnic și grătar cu respectarea prevederilor legale.

Polițiștii au identificat un risc sporit privind furturile din auto, în contextul în care la activitățile de picnic mulți cetățeni nu își asigură mașinile sau lasă geamurile și portierele deschise pentru a asculta muzică.

Tocmai de aceea polițiștii au purtat discuții cu proprietarii vehiculelor pentru informarea și responsabilizarea acestora în vederea adoptării unui comportament preventiv.

Proprietarii vehiculelor au primit ghiduri cu recomandări preventive, iar copiii identificați în zonele de agrement au primit din partea polițiștilor cărți și jocuri puzzle pentru a petrece timpul liber în mod activ și constructiv.

Șoferii vehiculelor au fost atenționați să nu se urce la volan dacă au consumat alcool, fiind prezentate riscurile în plan juridic și personal.

Activitățile au fost desfășurate în Suceava, Adâncata, Ilișești, Gura Humorului și Voroneț.

Activitățile au fost derulate în sistem integrat, la acțiuni participând și lucrători ISU Suceava care au promovat recomandări preventive și au prezentat cadrul legislativ privind utilizarea focului deschis.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : IJP Suceava

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 1 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 1, 2019 @ 4:04 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Hahs5Z to the field below: