TesseracT, Leprous, Crowbar și Altar la Bucovina Rock Castle 2019

de | apr. 29, 2019 | Cultural | 0 comentarii

Foto: Metal Fan

Cea de-a noua ediție Bucovina Rock Castle se va desfășura în perioada 23 – 25 august 2019 tot în șanțul Cetății de Scaun Suceava.

Organizatorii au anunțat prezența trupelor TesseracT ( Marea Britanie ), Alternosfera ( R. Moldova ), Mother’s Cake ( Austria ), Leprous ( Norvegia ), Crowbar ( SUA ), Bloodrush ( Bulgaria ) și a celor românești Grimus, Altar  ( foto ),  Am fost la munte și mi-a plăcut, Contraband X, Paradox Theory și BlackOut.

Anul acesta, din cauza problemelor financiare, nu va mai exista scena a doua în parcarea Cetății, pe care anul trecut au performat trupele tinere.

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...