Implicațiile medico-chirurgicale la pacienții cu afecțiuni cronice dezbătute la “Zilele Medicale ale Sucevei”

de | apr. 29, 2019 | Știri | 0 comentarii

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa” Iaşi,Colegiul Medicilor Dentiști Suceava, Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania – filiala Suceava și Camera Judeţeană a Sindicatului Medicilor Suceava organizează, în perioada 16 – 18 mai, conferinţa „Zilele Medicale ale Sucevei”, ediția 8.

Temele de dezbateri sunt Implicații medico-chirurgicale la pacienții cu afecțiuni cronice, Urgențe medico-chirurgicale și Varia.

Conferința care îl are președinte de onoare pe prof.dr. EugenTîrcoveanu de la U.M.F ”Gr. T. Popa” Iași se va desfășura la Complexul Zamca.

Taxa de participare este de250 lei pentru medicii în activitate, respectiv 130 lei pentru medicii rezidenti si medicii pensionari care nu desfășoară activitate medicală în contract cu CAS.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...