Iohannis a decorat Spitalul Județean Suceava, Rîmbu premiază întreg personalul cu un salariu minim pe economie: “Tot ceea ce ne-am propus am realizat, nu am ratat nimic ! Vor mai fi și măsuri nepopulare”

de | apr. 17, 2019 | Știri | 0 comentarii

Ieri, la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a decernat conducerii Spitalului Județean Suceava ordinul  Meritul Sanitar în grad de Cavaler  în semn de apreciere pentru activitatea de asistenţă medicală şi pentru rezultatele obţinute în perfecţionarea actului medical”.

Azi, managerul Vasile Rîmbu a organizat o scurtă ședință cu personalul spitalului și cu presa, în cadrul căreia a prezentat distincția și i-a premiat pe toți angajații cu valoarea unui salariu minim pe economie ( 2.080 lei brut / 1.262 lei net ).

Mai întâi, Rîmbu a mulțumit tuturor ( președinților CJ Flutur și Nechifor, consilierilor județeni, Consiliilor de Administrație, personalului, pacienților, presei ), precizând că  “Spitalul Județean este comparabil cu spitale din țări pe care mereu le invocăm a fi civilizate, parcă noi n-am fi… De asta suntem aici, pentru că nu ne-am cramponat în orgolii. Tot ceea ce ne-am propus am realizat, dar tot, nu am ratat nimic !”.

Totuși, după numai câteva minute, Rîmbu a acceptat că  “nu ne vom da bătuți în fața supra sau subtraversării ( între cele două corpuri ale spitalului – nr. ) indiferent de opinii, trebuie să vedem bine ce legături facem, între ce corpuri de clădire, vom identifica resursele. Vor mai fi și măsuri nepopulare, dar vom cântări foarte mult efectele acelor măsuri”.

Prezent la masa oficială, șeful CJ Gheorghe Flutur a spus că  “a crescut credibilitatea spitalului, nu poți obliga pe nimeni să vorbească bine despre tine. Ștacheta e sus, asta înseamnă încrederea pacienților.  Cred că cea mai mare calitate e să nu vă încurc, nu să vă spun ce aveți de făcut. Nu m-am băgat și nu mă voi băga nici într-un act managerial de aici”.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest