Pe 15 aprilie încep lucrările la noul pod peste râul Suceava din zona Termica

de | mart. 29, 2019 | Știri | 0 comentarii

Primarul de Suceava Ion Lungu a anunțat, azi, că a fost predat proiectul tenhic la noul podul peste râul Suceava, care face parte din ruta alternativă Suceava – Botosani.

“Pe 15 aprilie vor demara oficial lucrările la acest obiectiv de investiții, foarte important în vederea fluidizării traficului”,  a precizat el.

Noul pod va fi construit în zona Termica la valoarea de 1 milion euro de firma Cornell’s Floor Botoșani.

Podul face parte din ruta alternativă Suceava – Botoșani prin care se speră să fie decongestionat traficul rutier în zona comercială și în cartierul Burdujeni.

Practic, noul drum se va abate din Calea Unirii ( din zona intersecției spre Ițcani ), va traversa râul Suceava în zona Termica și va ieși în DN 29 spre Botoșani.

Lungimea podului va fi de 104 metri, lățimea 11 metri ( cu trotuare pe ambele părți ), iar durata de realizare a investiției va fi de 16 luni.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...