În 2018, Nechifor și-a lăsat colegii din PSD pentru a trece în barca lui Ponta - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

În 2018, Nechifor și-a lăsat colegii din PSD pentru a trece în barca lui Ponta

De    •   Publicat acum 1 an, 29 decembrie 2018   •   1 comentariu

În anul 2018, deputatul PSD de Suceava Cătălin Nechifor, demisiona din partid ( după 16 ani de funcții locale, naționale și europene ) și se înscria în Pro România, formațiune condusă de fostul premier social democrat Victor Ponta.

Pe 9 mai, Nechifor declara, referitor la o eventuală spargere a alianței PSD – ALDE, că  “este o teorie în piață ca s-ar încerca să fie racolați parlamentari de la PSD, de la ALDE, dar e complicat să faci o guvernare cu 5 pariticipanți la masa guvernului cu PMP și USR”.

După numai câteva zile, pe 17 mai, Nechifor anunța, într-o conferință de presă cu Victor Ponta, demisia din PSD și înregimentarea în Pro România.

Am sentimentul datoriei față de PSD, mi-am făcut datoria în totalitate.

Nu sunt penal, n-am reușit să fiu nici măcar baron local, cu toate că puteam să fiu, în 2012 puteam să cer unora să meargă pe sârmă și cu capul în jos, dar n-am făcut-o”, spunea atunci Nechifor.

Stan avea să răspundă, într-un comunicat, că  ”am luat act cu regret de decizia dumnealui, deoarece considerăm, cu sinceritate, că experiența sa  politică și administrativă ar fi putut contribui la întărirea echipei parlamentare social democrate sucevene.

Aderarea la un partid mic de opoziție, reprezintă o încercare de-a masca fuga de responsabilitate sub sintagma  suntem în opoziție, nu putem face nimic, suntem încă mici.

De fapt, singurul risc pe care și-l asumă în mod real astfel de oameni este acela de a rămâne mereu mici”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 29 decembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 29, 2018 @ 11:12 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. cristian spune:

  PSD a ajuns in judet undeva in jur de 20% (medie/judet), multi vor migra spre PRo, stiu cativa din primarie care au declarat, fatis, ce e drept, ca se vor inscrie in acest nou partid………, mi se pare normal .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string l431Ed to the field below: