Pompierii suceveni atrag atenția asupra bradului de Crăciun: “Nu se vor aprinde artificii sau lumânari în brad sau în apropierea acestuia”

de | dec. 15, 2018 | Știri | 0 comentarii

Pentru a evita producerea unui incendiu care ar avea drept punct de plecare bradul de Crăciun, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava solicită respectarea următoarelor reguli :

 

-alegerea unui brad proaspăt cu maxim 2 – 3 zile înainte de montarea şi ornamentarea lui

-nu se vor aprinde artificii sau lumânari în brad sau în apropierea acestuia

-nu se vor utiliza instalaţii / decoraţiuni electrice cu defecţiuni sau improvizate

-nu se va amplasa bradul în apropierea unor surse de căldură : sobe, calorifere sau alte mijloace de încălzire

-pentru decorare se vor folosi cât mai multe globuri din sticlă şi alte ornamente realizate din materiale incombustibile ( se recomandă evitarea hârtiei, vatei, etc ).

 

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...