Centrul social al catedralei Nașterea Domnului Suceava, la cota zero

de | dec. 15, 2018 | Știri | 2 comentarii

 

În ultimele zile, în pofida temperaturilor scăzute, lucrările la fundația centrului social din apropierea catedralei Nașterea Domnului din Suceava au continuat.

Firma General Construct a adus obiectivul la cota zero, finalizând structura de rezistență.

Viitorul centru social cu două etaje și mansardă ( suprafață construită 452 mp. ) va adăposti un cămin de bătrâni și o cantină a săracilor.

Proiectul prevede finalizarea lucrărilor la sfârșitul anului 2023.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
 • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
 • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
 • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
 • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

2 Comentarii

 1. arhivistul

  Un popă spunea că e nevoie de vreo 10 ani pentru pictura interioară. De ani și de bani, normal! Las’ că dă primarul din taxele populimii, și pentru pictură, și pentru centrul social! Eu nu am auzit de vreo intenție a BOR de a înființa un centru de excelență pentru elevi, de a investi în viitorul țării ăsteia. BOR ‘investește’ în trecut, în sărăntoci și în asistați social, în, la urma urmei, pupătorii de moaște.

  Răspuns
 2. luca

  Este Centrul social si la Sfanta Vineri si e intretinut de primarie nu diin veniturile bisericii.Centrele sociale de pe langa biserici ar trebui sustinute din fondurile proprii ale bisericii,ca doar au de unde..lumanari,coroane au magazine cu profit.

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...