Autotehnorom Suceava va reabilita 8 străzi din Fălticeni

de | dec. 12, 2018 | Știri | 0 comentarii

Primarul de Fălticeni Cătălin Coman a semnat, azi, cu firma Autotehnorom Suceava contractul de reabilitare a străzilor Nicolae Beldiceanu, Cuza Voda, Anton Holban, Pietrari, Ştefan cel Mare, Ion Dragoslav, 1 Mai și Ana Ipătescu.

Valoarea lucrărilor este de 5.773.407 lei ( aprox. 1,2 milioane euro ), la această valoare adaugându-se cheltuielile eligibile de proiectare, audit, consultanţă, asistenţă tehnică.

Termenul de finalizare este de 2 ani.

Autotehnorom se ocupă și de repararea străzilor din municipiul Suceava, precum și de finalizarea șoselei de centură a municipiului reședință.

 

DAN PASCARU 

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest