reporter@ziaruldepenet.ro
miercuri, octombrie 28, 2020
11 °c
Suceava

Gospodării distruse de flăcări la Poiana Stampei și Arbore

Pompierii militari ai Punctului de Lucru Poiana Stampei și ai Detașamentului Vatra Dornei, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Poiana Stampei, au intervenit aseară cu 3 autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Poiana Stampei.

La sosirea echipajelor ardea un corp de anexe gospodărești, construite din lemn, cu învelitoare din draniță, construcție P+1, cu pericol de propagare la casa de locuit și la restul gospodăriei.

Au ars acoperișul și etajul anexelor pe aproximativ 35 mp, astereala din lemn a acoperișului pe 40 mp. și s-au degradat un aragaz, două butelii și alte bunuri.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor provenite din coșul de fum deteriorat.

Tot ieri, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Arbore, au intervenit cu 4 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Arbore.

Au ars casa de locuit pe 80 mp., adăpostul de animale și magazia de lemne, corp comun pe 40 mp, obiecte de mobilier și bunuri casnice.

Cauza probabilă a fost efectul termic generat de o sobă metalică nesupravegheată.

 

 

 

 

Următorul Articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Apreciate
  • Comentarii
  • Cele mai recente

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.