Depuneri de coroane de flori și paradă militară la Suceava, de Ziua Națională - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Depuneri de coroane de flori și paradă militară la Suceava, de Ziua Națională

De    •   Publicat acum 1 an, 28 noiembrie 2018   •   Fara comentarii

Centrul Militar Județean Suceava organizează activitățile prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale la ora 13 în Piața Tricolorului.

Programul va cuprinde  unceremonial militar de depunere coroane și jerbe de flori, paradă militară, expoziție cu tehnică militară și retragere cu torțe.

Evenimentul va începe cu primirea oficialităților, salutul drapelului de luptă și  alocuțiune de deschidere.

După intonarea  imnului de stat, vor urma oficierea serviciului religios, alocuțiuni privind semnificația evenimentului rostite de reprezentanții autorităților publice județene și locale, ceremonial de depunere coroane și jerbe de flori.

Retragerea cu torțe se va desfășura pe itinerarul esplanada Casei de Cultură – Palatul Administrativ – Piața Tricolorului – Palatul Justiției – Primărie –  ISU.

Vor participa efective militare  din cadrul Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne :  Batalionul 335 Artilerie Alexandru cel Bun Botoșani, Colegiul Național Militar Ștefan cel Mare  Câmpulung Moldovenesc, Centrul Militar Suceava,  Inspectoratul de Jandarmi Bogdan Vodă Suceava, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Petru Rareș Fălticeni, Inspectoratul pentru Situații de Urgență,  Inspectoratul de Poliție.

În expoziția care va fi amplasată în fața Palatului Administrativ va fi prezentată tehnică militară de la Inspectoratul de Jandarmi, ISU, IPJ, Serviciul Român de Informații.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 28 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 28, 2018 @ 11:35 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string YEeUap to the field below: