Lucrări de modernizare a rețelelor termice din Suceava amânate pentru anul viitor.   Lungu: “Ne aflăm într-o situație imposibilă” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Lucrări de modernizare a rețelelor termice din Suceava amânate pentru anul viitor.   Lungu: “Ne aflăm într-o situație imposibilă”

De    •   Publicat acum 1 an, 21 noiembrie 2018   •   Fara comentarii

Lucrările de modernizare a rețelelor termice din municipiul Suceava au fost executate de Consix București doar în parte, în cartierul Zamca.

Cele proiectate în Obcini au fost începute în urmă cu un an și abandonate după ce s-a acționat limitat în zona școlii Ion Creangă.

După comandamentul de ieri, primarul Ion Lungu a precizat că “lucrurile nu merg așa cum ar trebui, a venit iarna, să zicem că am terminat cartierul Zamca, a rămas neatacat cartierul Obcini, am prelungit contractul până anul viitor, în speranța că vom mai primi bani de la Guvern.

Lipsa forței de muncă este o problemă reală, care afectează toate firmele din România și din Suceava.

Cât se cheltuie, se cheltuie, restul se întoarce la buget pe o filă teoretică, banii n-au fost efectiv în cont.

Consix nu vine cu muncitorii în avion sau în mașini de la București, subcontractează pe plan local, dar nu au plătit subcontractorii la timp, alții nu mai vor să lucreze cu ei…

Ne aflăm într-o situație imposibilă, dacă reziliem contractul ne acționează în judecată, trebuie să mergem așa cum putem înainte”.

Guvernul a alocat municipiului Suceava 5.430.000 lei pentru continuarea lucrărilor de modernizare a rețelelor termice, lucrări care anul trecut au rămas nefinalizate.

Primăria a alocat de la buget o altă sumă, de 2.700.000 lei.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 21 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 21, 2018 @ 9:09 am
 • Sub: Reportaje, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string od7j5k to the field below: