Lungu vrea să învețe de la Primarul Oradei cum să îngroape cablurile de pe stâlpi

de | oct. 10, 2018 | Reportaje, Știri | 0 comentarii

Primarul liberal de Suceava Ion Lungu va lua lecții de la colegul de partid Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, despre cum poate rezolva problema îngropării cablurilor dintre stâlpi.

Lungu va fi prezent joi și vineri la ședința Asociației Municipiilor din România, prilej de a se clarifica cu canalizația cablurilor.

Ideea este expusă de ani întregi de edilul șef, dar până acum nu s-a întreprins nimic în acest sens.

“La Oradea s-au făcut lucruri bune, am luat modelul de acolo, am finalizat caietul de sarcini, mai avem ceva de clarificat vizavi de partea de cadastrare, să vedem modalitatea de taxare, redevența”  a precizat azi Lungu.

Pe străzile din Suceava hățișul de cabluri care atârnă între stâlpi a devenit deja subiect de glume, deoarece de multe ori nu se știe cui mai aparțin respectivele cabluri.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...