Flutur a mai acordat trei Meritul Bucovinei la festivalul de poezie Nicolae Labiș

de | sept. 30, 2018 | Cultural | 0 comentarii

În an centenar, șeful liberal al Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur acordă oricând și oriunde distincțiile Meritul Bucovinei  inventate chiar de el.

Ieri, Flutur a înmânat 3 asemenea premii  “unor personalități și instituții care s-au implicat în susținerea și promovarea celui mai longeviv festival național de poezie, Nicolae Labiș”,  aflat la ediția semicentenară.

Meritul Bucovinei  a ajuns astfel la Maria Margareta Labiș, sora poetului  (foto – n.r.),  la poetul Marcel Mureșeanu, inițiator și implicat în toate edițiile festivalului și la Primăria Mălini pentru sprijinul acordat festivalului și funcționării casei memoriale Nicolae Labiș.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : CJ Suceava

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest