Poeta Ana Blandiana în tabăra CreativLit din Ipotești

de | sept. 20, 2018 | Cultural | 0 comentarii

În perioada 24 – 28 septembrie, mai mulți studenți de la programe de licență și masterat și profesori de la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării de la Universitatea Ștefan cel Mare Suceava vor participa la prima ediție a Tabărei CreativLit organizată la Ipotești de Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”.

Vor fi prezenți, de asemenea, studenți și profesori din Timișoara, Iași, Bacău, Republica Moldova ( Chișinău, Bălți ) și Ucraina ( Cernăuți ).

Tabăra își propune întâlnirea studenților cu poeți români contemporani ( în acest an vor fi Ana Blandiana și Nora Iuga ), prilej de dezbateri, lecturi, comentarii și de analize de texte propriu-zise, deopotrivă din Eminescu și din poeții invitați.

 

 

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...