Proiect european de 7,5 milioane lei pentru reabilitarea sediului Primăriei Suceava

de | iul. 30, 2018 | Știri | 0 comentarii

Clădirea Primăriei Suceava va fi reabilitată cu bani europeni, prin intermediul unui proiect în valoare de 7.513.000 lei.

Contribuția municipalității va fi de 150.000 lei.

Azi, viceprimarul Lucian Harșovschi și directorul general al Agenției de Dezvoltare Regionale Nord-Est Vasile Asandei au semnat acest contract care prevede izolarea pereților exteriori, înlocuirea pereților-cortină din sticlă, schimbarea instalațiilor electrice și termice, montarea de panouri fotovoltaice pe terasa clădirii pentru producerea de apă caldă și înlocuirea tuturor corpurilor de iluminat.

Declarații la semnarea proiectului :

Harșovschi :  “Vom fi mai aproape de a avea o Primărie verde în adevăratul sens al cuvântului, prin eliminarea emisiilor de carbon.  Suntem unul dintre municipiile reședință de județ care și-am făcut treaba, e important să ne dezvoltăm”.

Asandei :  “Municipiul și județul Suceava sunt unii dintre cei mai activi și energici beneficiari ai noștri, este o treabă bine făcută.  Problema nu este neapărat să cheltuim bani europeni, ci să ne rezolvăm problemele cu care ne confruntăm”.

Durata de realizare a proiectului este de 24 luni.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...