Aproape 600.000 lei pentru reabilitarea aleii pietonale și realizarea Altarului eroilor la Fălticeni

de | iul. 30, 2018 | Reportaje | 0 comentarii

Lucrările de reabilitare a parcului de lângă Primărie și de pe porțiunea străzii Republicii dintre piața Sadoveanu și Primărie au alocată suma de 500.000 lei de la bugetul local.

99.480 lei au fost direcționați pentru realizarea ansamblului Altarul eroilor”, în preajma statuii maiorului Ioan.

Acolo urmează să fie amplasate statuile eroilor Gavril Danielescu și Constantin Costăchescu și mai multe catarge pentru drapele  ( foto perspectivă jos ).

 

 

Durata de realizare a investiției a fost anunțată la 8 luni, iar garanția acordată lucrărilor va fi de 24 luni de la data procesului verbal de recepție finală.

 –

DAN PASCARU 

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...