La Mănăstirea Putna a fost sfințit Portalul Memorial Golgota Neamului – Fântâna Albă

de | iul. 2, 2018 | Știri | 0 comentarii

Azi s-au încheiat manifestările de la Mănăstirea Putna dedicate Sf. Ștefan cel Mare, incluse în Programul Ștefanian organizat de Consiliul Județean Suceava.

Un grup în costume populare, alcătuit în principal din oameni apropiați PNL și șefului CJ Gheorghe Flutur, au parcurs pe jos o porțiune spre mănăstire, având în frunte plăcuțe cu  Bucovina 100  și  Programul Ștefanian.

Față de ediția trecută nu au mai fost solicitați tinerii liberali care să poarte coroane de carton.

Slujba religioasă a fost oficiată de arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților Pimen, arhiepiscopul Tomisului Teodosie, episcopul Europei de Nord Macarie și mitropolitul Moldovei și Bucovinei Teofan.

Tot cu acest prilej a fost sfințit Portalul Memorial Golgota Neamului – Fântâna Albă, care amintește de jertfa românilor uciși de trupele sovietice în aprilie 1941.

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest