Suc de mere și sfeclă roșie produs de o firmă din Fălticeni, retras din magazinele Lidl - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Suc de mere și sfeclă roșie produs de o firmă din Fălticeni, retras din magazinele Lidl

De    •   Publicat acum 2 ani, 25 aprilie 2018   •   Fara comentarii

Retailerul german Lidl a retras din magazinele sale din România un produs cu posibile efecte toxice, rugând cumpărătorii să nu îl consume.

Este vorba de produsul  Cămara noastră suc de mere şi sfeclă roşie, 2L,  pe care producătorul SC Mărul Argintiu SRL din Fălticeni l-a rechemat preventiv.

Potrivit Lidl, în cadrul verificărilor interne, într-o probă a fost depistată toxina Patulină, care poate avea efecte toxice asupra organismului uman.

Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătăţii, clienţii sunt rugaţi insistent să ţină cont de această rechemare şi să nu consume produsul în cauză.

Produsul menţionat, cu data de valabilitate 24.01.2019, poate fi returnat în toate magazinele Lidl.

Contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Alte produse vândute de Lidl, inclusiv alte produse ale producătorului SC Mărul Argintiu SRL, nu sunt afectate de această rechemare.

Producătorul român SC Mărul Argintiu SRL recheamă preventiv produsul „Cămara Noastră Suc de mere și sfeclă roșie, 2L”, cu data de valabilitate 24.01.2019. În cadrul verificărilor interne, într-o probă a fost depistată toxina Patulină. Patulina poate avea efecte toxice asupra organismului uman. Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătății, clienții sunt rugați insistent să țină cont de această rechemare și să nu consume produsul în cauză.

Produsul „Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L” al producătorului SC Marul Argintiu SRL a fost vândut de către Lidl Romania. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl Romania a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul mai sus mentionat, cu data de valabilitate 24.01.2019, poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L” al producătorului SC Marul Argintiu SRL. Alte produse vândute de către Lidl Romania, inclusiv alte produse ale producătorului SC Marul Argintiu SRL, nu sunt afectate de această rechemare. Producătorul SC Marul Argintiu SRL își cere scuze față de persoanele afectate pentru neplăcerile create”, se arată în comunicatul Lidl.

 –

– 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 25 aprilie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 25, 2018 @ 10:24 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string LiWmiz to the field below: