Guvernul promite Primăriei Suceava peste 5 milioane lei pentru modernizarea rețelelor termice.  Anul trecut, din 7 milioane lei anunțate au fost alocate 3,5 milioane lei

de | apr. 11, 2018 | Știri | 0 comentarii

Primarul PNL Ion Lungu a anunțat, azi, că Guvernul PSD – ALDE a alocat municipiului Suceava 5.430.000 lei pentru continuarea lucrărilor de modernizare a rețelelor termice, lucrări care anul trecut au rămas nefinalizate.

El a spus că banii vor fi alocați firmei Consix București pentru asfaltarea șanțurilor din cartierul Zamca și pentru continuarea lucrărilor în Obcine.

“Sper să nu mai pățim ca anul trecut, asta e, speranța moare ultima”  a menționat Lungu.

Primăria are alocată de la buget o altă sumă, de 2.700.000 lei, tot pentru modernizarea rețelelor termice.

Anul trecut, Guvernul a promis 7.000.000 lei pentru aceste investiții, dar după mai multe amânări, a disponibilizat doar jumătate din sumă.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest