Razii de amploare înaintea Paștelui în municipiul Suceava: 9 cerșetori amendați - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Razii de amploare înaintea Paștelui în municipiul Suceava: 9 cerșetori amendați

De    •   Publicat acum 2 ani, 7 aprilie 2018   •   Fara comentarii

În perioada 4 – 6 aprilie, peste 40 de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică şi ai Secţiei de Poliţie Burdujeni, împreună cu lucrători din cadrul I.J.J. Suceava – Detaşamentul Mobil, au participat la o amplă acţiune pe linia asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică, combaterea faptelor de cerşetorie şi a faptelor stradale, a infracţiunilor cu violenţă şi a comerţului stradal ilicit.

Efectivele au acţionat cu preponderenţă în zonele aglomerate, respectiv în zona Pieţei Agroalimentare George Enescu, Piaţa Centrală, zona lăcaşelor de cult, intersecţiilor din municipiu, Biserica Sf. Vineri, Mănăstirea Sf. Ioan, intersecţia Calea Obcinilor – Bd. 1 Decembrie, intersecţia Calea Obcinilor – Bd. George Enescu, zona supermarketului Lidl, zona magazinului Kaufland de pe str. Universităţii, Bd. George Enescu – zona Curcubeu, zona OMV, zona Catedralei, Casa de Cultură, Piaţa 22 Decembrie, Parcul Central, Magazin Bucovina, zona Selgros, zona magazinului Profi, zona Iulius Mall, Dedeman, Carrefour, Bazarul Suceava, zona magazinelor Orizont, Piaţa Burdujeni şi Biserica Sfântu Andrei.

La acţiune au participat 50 lucrători, din care 22 lucrători de poliţie din cadrul Biroului Ordine Publică, 20 lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni şi 8 lucrători din cadrul I.J.J. Suceava – Detaşamentul Mobil.

De asemenea, au fost efectuate controale şi verificări în pieţele agroalimentare cu privire la organizarea de spaţii de vânzare distincte de către administraţia pieţelor, rezervate în exclusivitate producătorilor agricoli persoane fizice deţinătoare ale unui atestat de producător de minimum 40 % din totalul spaţiilor de vânzare existente.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 124 de persoane şi au fost atenţionate/avertizate 14 persoane, au fost sancţionate 9 persoane care apelau la mila publicului şi au fost controlate 33 de bagaje.

Au fost verificate 27 de obiective, au fost testaţi şi controlaţi 5 agenţi de pază, fiind aplicate 47 de amenzi în valoare de 10.120 lei.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 7 aprilie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 7, 2018 @ 7:29 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ucAgGy to the field below: