Marcaje rutiere de peste 67.000 lei la Fălticeni. Lucrarea se atribuie prin cumpărare directă

de | apr. 4, 2018 | Știri | 0 comentarii

Primăria Fălticeni va atribui prin cumpărare directă servicii de execuție marcaje rutiere pe aproximativ 4.600 m.p. pe străzile Sucevei, Revoluției, Plt. Ghiniță, 2 Grăniceri, Maior Ioan, Ion Creangă, Pleșești Gane, Botoșanilor, Republicii, Armatei, Tudor Vladimirescu, Mihai Eminescu.

Marcajele se vor realiza eșalonat în acest an, în funcție de execuția lucrărilor de reparații asfaltice, la o valoare estimată de 67.227 lei.

Licitația va avea loc pe 12 aprilie, data limită de depunere a ofertelor fiind aceeași zi, ora 10,00.

Ofertele vor fi depuse în plic închis, ofertele primite pe fax sau mail nu vor fi luate în considerare.

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest