Fata din Dolhasca internată la spitalul județean, victima unui individ de 40 ani. Bărbatul a bătut-o pentru a o convinge să întrețină relații sexuale - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Fata din Dolhasca internată la spitalul județean, victima unui individ de 40 ani. Bărbatul a bătut-o pentru a o convinge să întrețină relații sexuale

De    •   Publicat acum 2 ani, 2 aprilie 2018   •   Fara comentarii

După cum vă informam într-un material publicat dimineață (click AICI pentru detalii), o tânără de 16 ani din localitatea Poieni (Dolhasca) a fost internată, ieri seară, la Spitalul Județean de Urgență “Ștefan cel Mare” din Suceava cu multiple lovituri pe corp. Se pare că fata a fost victima unui individ de 40 ani din localitatea Dolhasca, care bătut-o pentru a o convinge să întrețină relații sexuale cu el.
Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii suceveni, duminica dimineața, tatăl fetei M.M. a sunat la poliție și a reclamat faptul că fiica sa minoră a plecat sâmbătă de acasă și nu a mai revenit. Tot el i-a anunțat pe oamenii legii după amiază, în jurul orei 14.30, că fata a ajuns acasă cu mai multe lovituri pe corp. Polițiștii au mers la domiciliul minorei și au vorbit cu aceasta, care le-a spus că sâmbătă a fost la un club din Dolhasca împreună cu un văr de-al său, iar după miezul nopții a plecat la Fălticeni cu tânărul M.C. din localitate, cu mașina acestuia. Fata susține că băiatul a intrat într-un club din Fălticeni, iar ea l-a așteptat în autoturism până aproape de dimineață, când acesta a revenit la mașină însoțit de alți doi indivizi, A.D. și A.S., din aceeași localitate și s-au întors toți patru la Dolhasca.
M.C. și A.D. au plecat acasă, iar fata a rămas cu A.S. (40 de ani), care i-a spus că o va conduce acasă mai târziu. Cei doi au mers la domiciliul bărbatului, unde acesta i-a propus să întrețină relații sexuale, însă fata l-a refuzat. Bărbatul s-a enervat și i-a aplicat fetei mai multe lovituri, încercând să o constrângă să se culce cu el, fără a reuși. Minora, care consumase băuturi alcoolice, a adormit în casa bărbatului și a fost dusă acasă duminică, în jurul orei 14.00, de către M.C., tânărul cu care a mers la Fălticeni, și de agresorul A.S.
M.M. a fost dusă la Spitalul Județean Suceava, unde a primit îngrijiri medicale, fiind internată la secția chirurgie cu diagnosticul traumatism cranio-facial, contuzie vertex, hematom facial frontal parietal bilateral occipital. De asemmeni, ea a fost examinată de un medic specialist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Suceava (SML) pentru a se vedea dacă a fost violată, ocazie cu care s-a constatat că fata nu a fost victima unei agresiuni sexuale. Presupusul agresor A.S. (40 de ani) este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

 

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 2 aprilie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 2, 2018 @ 8:24 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string jfnqjE to the field below: