Inspectoratul de Poliție Suceava spune că infracționalitatea în Șcheia a scăzut cu peste 50 %

de | mart. 30, 2018 | Știri | 0 comentarii

 

În perioada august – octombrie 2017, în Șcheia au fost dispuse măsuri sporite de siguranță, fiind suplimenate efectivele care au acționat pentru siguranța stradală și în vederea intensificării activității de cercetare penală și soluționare a furturilor.

Ulterior, s-a continuat patrularea în sistem integrat cu sprijinul jandarmilor și participarea polițiștilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Urmare a acestor măsuri se remarcă, potrivit unui comunicat de azi al IJP, o scădere cu peste 50 % a fenomenului infracțional.

De asemenea, în urma activităților investigative și de cercetare penală au fost dispuse măsuri preventive privative de libertate față de 5 persoane care au fost implicate în săvârșirea mai multor furturi și fapte antisociale.

Pentru analiza situației operative la Palatul Administrativ a avut loc o întâlnire de lucru la care au participat prefectul Mirela Adomnicăi, șeful IPJ comisar șef de poliție Adrian Buga și adjunctul cms. șef Manuel Bordeian, șeful poliției municipiului Suceava, șeful postului comunal Șcheia, șeful Serviciului Ordine Publică, primarul din Șcheia și șeful Poliției Locale Șcheia.

„În viitor se va asigura prezența a două patrule și a fost analizată situația sistemelor de monitorizare video, fiind dispuse măsuri de relocare a unor camere video sau de reorientare a acestora către zone de risc infracțional sau pe anumite trasee de deplasare.

A fost prezentată situația operativă și au fost dispuse acțiuni comune cu DGASPC Suceava, în special în vederea prevenirii abandonului și absenteismului școlar și pentru prevenirea delincvenței juvenile”, menționează comunicatul IJP Suceava.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursă foto : IJP Suceava

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest