Flutur caută finanțare pentru proiectul său “Bucovina – mica Europă”

de | mart. 26, 2018 | Știri | 0 comentarii

Consiliul Județean Suceava și Muzeul Bucovinei vor să promoveze proiectul inițat de Gheorghe Flutur,  Bucovina – mica Europă,  la Administrația Fondului Cultural Național.

În ședința de pe 30 martie, legislativul județean va analiza proiectul de co-finanțare cu suma de 10.000 lei, valoarea totală a proiectului fiind de 80.000 lei.

Data limită de depunere a aplicației este 30 martie, iar perioada de implementare 4 luni.

Flutur declara anterior că  Bucovina – mica Europă  va evidenția   istoria acestor locuri, patrimoniul cultural, meseriile, portul şi gastronomia specifice fiecărei etnii”. 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest