Strada Vasile Bumbac din Suceava poate rămâne închisă până în octombrie

de | mart. 23, 2018 | Reportaje, Știri | 0 comentarii

Strada Vasile Bumbac din centrul municipiului Suceava poate rămâne închisă, pentru refacere, până la data de 4 octombrie, acesta fiind termenul finalizării obiectivului.

Traficul rutier a fost blocat, deocamdată, între Palatul de Finanțe și restaurantul Centru Vechi  (foto ieri).

Lucrările sunt executate de Autotehnorom Suceava la o valoare de 1.054.000 lei fără TVA., iar proiectant general este Avensa Consulting.

Strada cu sens unic din spatele Palatului Administrativ va fi refăcută total pe o lungime de 337 metri, urmând să fie înlocuiți 33 de stâlpi de iluminat.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest