ALMA CLINIC a deschis centrul medical din municipiul Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Publicitate  >  Articolul curent

ALMA CLINIC a deschis centrul medical din municipiul Suceava

De    •   Publicat acum 2 ani, 8 martie 2018   •   Fara comentarii

*aparatură de ultimă generație, cabinete personalizate, personal atent pregătit să răspundă nevoilor pacienților și medici specialiști din Iași și Suceava

 

Un nou business s-a lansat pe piața medicală din municipiul Suceava, cea mai generoasă piață de profil din județ, cu numărul cel mai mare de clienți potențiali și concurență pe măsură.
ALMA CLINIC și-a amenajat sediul într-o zonă ultracentrală  din municipiul reședință de județ, pe strada Vasile Alecsandri, nr.8 – parter, în imediata apropiere a Colegiului Național “Ștefan cel Mare” și a autogării Suceava.
Lansarea a avut loc ieri, 7 martie a.c., în prezența  unui număr mare de invitați. Un preot  a oficiat  o scurtă slujbă religioasă conform tradiției și a sfințit spațiile amenajate pentru pacienți.

 

Alexandru Mitocaru, managerul ALMA CLINIC, a subliniat importanța calității în serviciile oferite de clinica medicală pe care o conduce, de la dotarea de ultimă generație, la spațiile personalizate pentru fiecare cabinet în parte și un personal pregătit să răspundă nevoilor pacienților. Pentru fiecare disciplină medicală se colaborează cu medici specialisti din Iași și Suceava, cu competențe recunoscute în practica medicală modernă și în utilizarea aparaturii medicale de ultimă generație, tehnologia în domeniul sănătății fiind extrem de importantă pentru aplicarea unui diagnostic corect.

 

“Este un proiect început în urmă cu cinci luni și finalizat astăzi dimineață (în ziua deschiderii n.r.), după o muncă asiduă. ALMA CLINIC Suceava își propune să fie în topul clinicilor din Suceava și sperăm să ajungem acolo cât mai repede. Ne-am concentrat spre pacient – o ambianță plăcută pentru pacient, cu spații foarte mari. Aparatura din dotare este achiziționată de la liderul în domeniu, General Electric. De la ei avem două ecografe pentru partea de endocrinologie și cardiologie, iar de la Olympus, un alt lider pe piața de profil, un videoendoscop. Și mai avem o echipă tânără și frumoasă, de la asistenți, doctori, manageri. Vă asigur că ALMA CLINIC va fi un proiect de succes și munca aceasta, pe care o vedeți acum, va continua spre binele pacientului, care va avea un act medical de nivel ridicat.

Clinica din Suceava oferă servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru mai mult de 15 specialități medicale: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie vasculară, Dermatologie, Diabetologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicină internă, Neurologie, Obstetrică și ginecologie, ORL., Ortopedie, Pneumologie, Urologie.

 

 

*Un business medical în plină ascensiune pornit de la Fălticeni  

ALMA CLINIC este cea mai nouă linie de business a familia Mitocaru, care a  investit în sectorul medical imediat după 1990, întâi în farmacii, după care a lansat brand-ului ALEVIA, producătorul de medicamente cunoscut la nivel național.
ALMA CLINIC este condusă de mezinul familei, Alexandru, care a reușit în doar 4 ani să se impună pe piața serviciilor medicale din Fălticeni, iar acum vrea să cucerească piața cea mai râvnită din județ.

ALMA CLINIC este la dispoziția pacienților în fiecare zi de luni până vineri, între orele 07:30 – 19:00, și sâmbăta între orele 08.00 – 14.00, la noua adresă din Suceava: Str.Vasile Alecsandri, Nr.8, Parter / Tel. 0374 825 700.

SERGIU JIPA

MIHAI SPÎNU

reporter@ziaruldepenet.ro

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 8 martie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: martie 8, 2018 @ 10:48 am
 • Sub: Publicitate, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 5jPmcu to the field below: