Centru de pregătire a personalului medical lângă sediul DSP Suceava

de | mart. 3, 2018 | Știri | 0 comentarii

Consiliul Județean Suceava va solicita Guvernului transferul clădirii nefolosite de lângă sediul Direcţiei de Sănătate Publică de la Ministerul Sănătăţii în domeniul public al judeţului.

În imobilul de pe strada Scurtă  Spitalul Județean intenționează să înfiinţeze un centru pentru pregătirea personalului medical.

Finanțarea investițiilor se va face din fonduri europene, prin intermediul unui proiect în colaborare cu Consorţiul Italian pentru Cercetare în Medicină.

Până acum, imobilul a fost folosit de diverse școli sanitare postliceale.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...