Gest impresionant al elevilor din clasa a VII-a de la Colegiul Nicu Gane Fălticeni: și-au donat alocația pentru o lună pentru a sprijini cauza Alexandrei Conțu - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Atitudini  >  Articolul curent

Gest impresionant al elevilor din clasa a VII-a de la Colegiul Nicu Gane Fălticeni: și-au donat alocația pentru o lună pentru a sprijini cauza Alexandrei Conțu

De    •   Publicat acum 2 ani, 12 februarie 2018   •   Fara comentarii

Spectacolul de ieri Împreună pentru Alexandra a fost un succes, iar organizatorii de la Asociația Comunității Fălticenene au anunțat că s-au strâns din donații într-o singură seară aproximativ 4160 euro (15.631 lei + 805 euro). Ei au mulțumit celor care s-au alăturat demersului de a sprijini cauza Alexandrei Conțu (22 ani): “Puterea comunității fălticenene îi va aduce Alexandrei un imbold în lupta sa și de acum înainte! Mulțumim tuturor celor care au contribuit la spectacolul din seara aceasta! A fost o dovadă că împreună putem să o ajutăm pe Alexandra în pașii următori!”

Elevii clasei a VII-a de la Colegiul Național “Nicu Gane” din localitate au făcut un gest impresionant: ei și-au donat alocația pentru o lună în urna pregătită la Centrul Cultural Gr.Vasiliu Birlic.

“Un gest care ne-a impresionat cu adevãrat meritã împãrtãsit cu voi și luat ca exemplu: elevii clasei a VII-a de la Colegiul Național „Nicu Gane” și-au donat alocația pentru o lunã în urna de la Împreună pentru Alexandra – Spectacol caritabil!

Plicul, cu o valoare de 1400 RON a fost adus de Doamna Dirigintã Carmen Munteanu.

Mulțumim – am fost impresionați și plăcut surprinși de inițiativa copiilor!”, se precizează pe pagina de socializare a organizatorilor spectacolului caritabil Împreună pentru Alexandra.

Cei care vor să doneze pentru Alexandra Conțu, studenta din Fălticeni diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică, o pot face în conturile RO92UGBI0000332002748RON  și RO82UGBI0000332005370EUR – Garanti Bank.

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

 

 

 

    Print       Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 1RfJ1p to the field below: