Gest impresionant al elevilor din clasa a VII-a de la Colegiul Nicu Gane Fălticeni: și-au donat alocația pentru o lună pentru a sprijini cauza Alexandrei Conțu

de | feb. 12, 2018 | Reportaje, Știri | 0 comentarii

Spectacolul de ieri Împreună pentru Alexandra a fost un succes, iar organizatorii de la Asociația Comunității Fălticenene au anunțat că s-au strâns din donații într-o singură seară aproximativ 4160 euro (15.631 lei + 805 euro). Ei au mulțumit celor care s-au alăturat demersului de a sprijini cauza Alexandrei Conțu (22 ani): “Puterea comunității fălticenene îi va aduce Alexandrei un imbold în lupta sa și de acum înainte! Mulțumim tuturor celor care au contribuit la spectacolul din seara aceasta! A fost o dovadă că împreună putem să o ajutăm pe Alexandra în pașii următori!”

Elevii clasei a VII-a de la Colegiul Național “Nicu Gane” din localitate au făcut un gest impresionant: ei și-au donat alocația pentru o lună în urna pregătită la Centrul Cultural Gr.Vasiliu Birlic.

“Un gest care ne-a impresionat cu adevãrat meritã împãrtãsit cu voi și luat ca exemplu: elevii clasei a VII-a de la Colegiul Național „Nicu Gane” și-au donat alocația pentru o lunã în urna de la Împreună pentru Alexandra – Spectacol caritabil!

Plicul, cu o valoare de 1400 RON a fost adus de Doamna Dirigintã Carmen Munteanu.

Mulțumim – am fost impresionați și plăcut surprinși de inițiativa copiilor!”, se precizează pe pagina de socializare a organizatorilor spectacolului caritabil Împreună pentru Alexandra.

Cei care vor să doneze pentru Alexandra Conțu, studenta din Fălticeni diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică, o pot face în conturile RO92UGBI0000332002748RON  și RO82UGBI0000332005370EUR – Garanti Bank.

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

 

 

 

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...